Efter dit ophold på Brenderup Højskole -
få et gratis volontørophold i Europa!

Når du har afsluttet et semester på Brenderup Højskole og har mod på mere, hjælper vi dig igang med at finde ½ eller 1 år som volontør et sted i Europa.

Du melder ind med din energi og arbejdskraft, til gengæld får du dækket alle udgifter til rejse, forsikring, kost og logi og sågar lommepenge! Du får chancen for at udføre frivilligt arbejde et sted i Europa og herigennem lære om dette lands kultur, hverdagsliv, arbejdsliv og fritid.

De frivillige job kan være mangeartede, både arbejde i landbruget, miljø- og genbrugsprojekter, aktivere socialt udsatte grupper, fritid og ferieaktiviteter for børn og unge, støtte og undervisning til børn og unge flygtninge for at nævnte nogle.

Brenderup Højskole hjælper dig med at finde lige det, der udfordrer dig. Men tilmeld dig snarest, da vi har begrænset plads.

Ring og hør nærmere.