Hvem er vi?

Ole Dedenroth, Forstander på Brenderup Højskole siden 2002. Primus motor i højskolens Nepal-aktiviteter og desuden guide på rejsekurser til Mexico og Tanzania. Liselotte Jakobsen. Brenderup Højskoles first lady, sygeplejerske, alternativ behandler, yogainstruktør m.m. Liselotte har desuden øje for skolens inventar og indretning.
Lene Rasmussen, regerer sammen med Tina i køkkenregionerne med kærlig men bestemt instruktion til de elever, der har køkkentjans.
Tina Harboe, Køkkenchef og dermed sammen med Lene ansvarlig for lækker og rigelig mad hver dag ugen rundt. Holder desuden stramt styr på fælles beskeder til måltiderne.
Morten Winther. Musiklærer og storyteller. Den nordiske mytologi står Mortens hjerte nær, hvilket ofte kommer til udtryk på morgen-samlingerne. Lyt til det levende ord. Pernille Kristoffersen, Oldfrue og rengøring. Men det er nemt at holde sig gode venner med Pernille, man skal bare rydde op efter sig og passe sine rengøringstjanser
Joan Sørensen. Underviser i Dansk som fremmedsprog og bliver efter kort tid af mange elever tiltalt “Mor”. Underviser også i pileflet, filtning og mixed media. Klaus Weber. Pedel og sammen med Jørgen skolens handyman. Klarer stort og småt med et smil. Læg en seddel, og du vil opleve, hvordan alting falder på plads.
Kirsten Svenningsen, underviser  i tekstil, genbrugsdesign og slow food. Bor med sin familie i Brenderup nær højskolen. P1580661-K20Ebbe. Pedel og makker med Claus. Kan hjælpe med masser af ting, da han har uanede mængder af værktøj. Ved helt vildt meget om varme
Peter Mogensen. Underviser i global understanding and cultural identity, bæredygtig udvikling, klatring, friluftsliv m.m. P1570795Ricardo. European Volunteering Service også kaldet Junior Staff sammen med Madara og Jorge. Ricardo er fra Italien.
Lene Weigelt (orlov), Underviser normalt i kunst, keramik og kunsthåndværk. Lene er selv en flittig billedkunstner. P1000264-A80x80Madara. European Volunteering Service også kaldet Junior Staff sammen med Ricardo og Jorge. Madara er fra Letland.
P1000307-A80x80Hans er skolens arkitekt, bebor kunstnerasylet og er fast støtte til morgen- og aftensang. P1000266-A80x80Jorge. European Volunteering Service også kaldet Junior Staff sammen med Madara og Ricardo. Jorge er fra Spanien.