Rejs til Nepal med Brenderup Højskole

Igennem mere end 10 år har Brenderup Højskole haft et helt særligt samarbejde med Nepal. Vi har haft mange elever fra Nepal og specielt fra området omkring bjerglandsbyen Sermathang. Dette samarbejde er blevet til et varigt venskab, hvor vi hele tiden sætter små projekter i gang.  I januar 2008 startede vi sammen ’’verdens højeste højskole’’, der ligger i 2800 meter højde.

Igennem adskillige år har vi desuden sendt højskoleelever til Nepal på længere voluntørophold, hvor man bor og arbejder i landsbyen.

Du har flere muligheder for at komme til Nepal med Brenderup Højskole.
Vi tilbyder rejser på 14 dage som kort kursus eller at du kan kombinere dit lange højskoleophold med 8 uger i Nepal som voluntør. Du har også mulighed for en 2 ugers studierejse til Nepal på dit lange ophold.

Oplev Nepals rige kulturarv indefra – 2 ugers kort rejsekurus
På denne rejse skal vi opleve Nepals rige kulturarv indefra. Vi starter og slutter i Kathmandu, hvor vi skal opleve attraktioner og storbyliv. Men kernen i Brenderup Højskoles kulturrejse til Nepal består af et trek ind i Helamburegionen, stik nordøst for Kathmandu Valley.

Næste rejse: 11.- 25. oktober 2014  Læs mere…

En periode på højskole - derefter 8 uger i Nepal
Selve rejsen til Nepal er centreret omkring et lokalt projekt, som du på forhånd indgår aftale om at stille dig til rådighed for. På den måde oplever du, at du gør en forskel, og på den måde får din rejseoplevelse indhold og substans.

Næste start 12. august 2014  Læs mere…

14 dages studietur til Nepal som højskoleelev
En fantastisk mulighed for at opleve Brenderup Højskoles venskabsprojekt i en bjerglandsby nær Himalayas høje tinder. Opholdet i Sermathang vil indeholde besøg i lokale hjem, besøg på en lokal børneskole, deltagelse i arbejdsdage med færdiggørelsen af  Venskabshuset , vandretur til et nærliggende helligt bjerg og deltagelse i undervisningen på landsbyens lille højskole. Turen byder også på dage i Kathmandu. Læs mere…

Kontakt os for yderligere information

Besøg også “Brenderup-Sermathang Friendship Group” på Facebook. Venskabsforeningen udspringer af Brenderup Højskoles mangeårige samarbejde med den nepalesiske bjerglandsby og der arrangeres med jævne mellemrum rejser til stedet.
Klik her…