Velkommen til fællesskabet på vores højskole

Find dig selv før du finder dit studium …

Bliv elev og uddannelsesklar på Brenderup Højskole
byggearbejde

NYT..fag….

….Bæredygtighed og byggeri

Kan du tænke ud af boksen og
har du hænderne skruet rigtigt på.

Nyt liniefag på Brenderup Højskole udfordrer dig der vil kombinere teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed.

Læs mere, klik her-

 modelhus1

Nyt projekt på Brenderup Højskole

Det overordnede mål med projektet ”Off The Grid” er, at finde løsninger til at leve bæredygtigt uden at kompromittere naturen for fremtidige generationer.

OFF THE GRID” HUSET

 ital-crop REJS OG OPLEV MED BRENDERUP HØJSKOLE ( nye rejsemål)

En højskolerejse er noget helt specielt. her handler det både om samvær og venskab kombineret med viden og oplevelse. Vi kommer bag om kulturen, historien, det kulinariske og de spændende rejsemål. Dygtige rejseledere og højskolefolk sørger for fysisk og mental aktivitet der svarer til de enkeltes ambitioner og formåen.

Læs mere om de spændende rejsemål: NEPAL Himalaya læs mere ; SPANIEN La Gomera læs mere ; ITALIEN Toskana læs mere ; ITALIEN Cinque Terre ; ITALIEN Umbrien ; ITALIEN Sicilien.

  Rejs med Brenderup Højskole – nu også til Kenya    

I mange år har folk i Brenderup støttet en skole i en lille landsby i det vestlige Kenya: Cheptigit. Kulturudvekslingen mellem Cheptigit og Brenderup har resulteret i en flot skole for rigtig mange børn. Det er på den skole, du har mulighed for at være volontør på, hvis du vælger Kenya-holdet. Læs mere ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ny spændende linie. Efter en mindre pause er “OUTDOOR” igen på skemaet med ny underviser og flere fag  Kom ind på scenen … få prøvet dig selv af. Sig JA! Til ideerne, fejlene, tåbelighederne og til hinanden. I et team, hvor timing, opmærksomhed og sammenhold driver os. Læs mere …
Foto 235x130 til forside Nepal 2015 Tag med til Nepal . Tag med på vandring  i Himalaya. Med udgangspunkt ved Sermathang, vores venskabsby i Nepal går vi ud og oplever naturen, kulturen og folket, i skyggen af verdens højeste bjerg . Læs mere og tilmeld dig.

// Vi glæder os til at møde dig

Vores højskole er det internationale kulturmøde. Stedet, hvor verdener mødes. Din. Og vores. I fællesskab.
Bliv volontør i Europa Når du har afsluttet et semester på Brenderup Højskole og har mod på mere, hjælper vi dig med at finde et job som volontør et sted i Europa. Du får dækket alle udgifter til rejse, forsikring, kost og logi – og lommepenge! Læs mere …
Tæt på skov og strand Vores højskole ligger i et naturskønt område. 10 minutter på cykel til en dejlig badestrand. 5 minutters gang til skoven. Du har benene. Vi har cyklerne … og naturens blå og grønne farverige lige uden for døren. Læs mere …